Velkommen til GYROTONIC® OSLO ved Master Trainer Jan de Miranda

Følg oss på Facebook GYROTONIC® OSLO
Gyrotonic Oslo

OM GYROTONIC® & GYROKINESIS®

* Former kroppen
* Reduserer stress
* Gir økt energi
* Forbedrer holdningen
* Gir vektreduksjon
* Øker fleksibilitet og aksjonsradius
* Styrker immunsystemet

GYROTONIC® er utviklet av Juliu Horvath

Gyrotonic® Oslo

GYROTONIC®

er et revolusjonerende nytt bevegelseskonsept. Det kombinerer yogaens fleksibilitet og ro med ballettens smidighet og eleganse, kampsportens fokus og den samme vitale strekken og styrkingen av kjernemuskulatur som i Pilates.

Tren uten konkurransepress!

GYROTONIC® er en sunn, estetisk og ytelsesfremmende treningskultur. Regelmessig trening strammer opp bindevevet og former figuren. Den totale avspenningen gir en positiv, tilfreds utstråling og ny selvbevissthet.

GYROTONIC® gir lange, slanke, fleksible og sterke muskler, øker leddutslag, utvikler koordinasjon og strekker og styrker kroppen med minimal anstrengelse.

GYROTONIC®-konseptet benytter seg av tredimensjonale, flytende bevegelser og skifter lett og trinnløst mellom kontraksjon og ekspansjon.
* Hvert bevegelsesforløp er synkronisert med et pustemønster, og utføres med en rytmisk, melodisk puls.
* GYROTONIC®-apparatene gir full bevegelsesfrihet og hindrer verken fart eller intensitet.
* GYROTONIC® er optimal trening. Toppidrettsutøvere opplever prestasjonsøkning, treningsglade oppdager en ny og altomfattende treningsmetode, eldre og rehabiliteringspasienter får hjelp til skånsom opptrening, pasienter med utbrenthetssymptomer henter ny energi.
* De flytende treningsbevegelsene bidrar til å redusere ryggsmerter.
* Bevegelsesmønstrene er naturlige, skånsomme og uten hindre eller avbrytelser. Det resulterer i en fleksibel ryggsøyle.

GYROKINESIS®

Systemet trener hele kroppen gjennom syv naturlige bevegelser av ryggsøylen: fremover, bakover, til venstre, til høyre, vridning til venstre, vridning til høyre og sirkel. Alle andre ledd blir beveget i tillegg.
Ved hjelp av denne metoden jobber man seg systematisk og skånsomt gjennom alle ledd og muskler i rytmiske og bølgende øvelser.
Bevegelsene stimulerer kroppens indre organer, og forskjellige korresponderende pustemønstre er integrert.
Det er flyt i bevegelsene, stillingene i holdes ikke over lengre tid og man unngår unødvendige spenninger. I stedet blir de forskjellige stillingene smidig og harmonisk forbundet ved hjelp av pusten, og øvelsene virker og føles mer som en dans enn som tradisjonell yoga.
GYROKINESIS® kan trenes på forskjellige nivåer. De mer avanserte klassene har i tillegg utholdenhetstrening for de som er vant til større anstrengelser. Alle klassene omfatter øvelser i sittende, liggende og stående stilling.
GYROKINESIS® er velegnet til meditativ fysisk trening.
Øvelsene utføres uten andre hjelpemidler enn stol og matte, slik at de også kan gjøres individuelt hjemme og på jobb når man trenger et avbrekk fra ensidige og belastende arbeidsstillinger. Horvaths metode styrker og strammer kroppen og lærer den å bevege seg på nytt, avslappet og med flyt og kraft.